23-2-2017

28 februari: Webinar Insluiting, uitsluiting en diversiteit binnen Beschermjassen

De Jeugd- & Gezinsbeschermers en Het Expertisecentrum William Schrikker geven dinsdag 28 februari van 11.30 tot 12.00 uur het Webinar Insluiting, uitsluiting en diversiteit binnen Beschermjassen. Het Webinar is live te volgen vanaf uw eigen computer. Tijdens de presentatie kunt u vragen stellen aan de spreker.

Beschermjassen is een model voor interculturele communicatie. Het model biedt de professional handvatten om met cliënten in gesprek te gaan over familiesystemen en diversiteit binnen families en de samenleving. Door mensen in te bedden in hun familie en de samenleving, bestrijd je uitsluiting en creëer je verbinding. Maar wat houdt dit model precies in en hoe kun je dit model inzetten als professional? Deze vragen staan centraal tijdens het Webinar.

Lisa White is gastspreker tijdens het Webinar. Lisa is werkzaam als jeugdbeschermer bij de Jeugd- & Gezinsbeschermers en trainer Beschermjassen. Meedoen aan het Webinar kan door met je eigen inloggegevens in te loggen via www.jeugdzorgleertonline.nl.